FacebookGoogle Bookmarks

.

Despre noi

SC Alconst Design Srl produce tamplarie Pvc cu geam termoizolant la normele impuse de Comunitatea Europeana. In cei 14 ani de la infintare compania a cunoscut o dezvolatare continua datorita insistentei actionarului unic de a investi in tehnologie noua de productie si folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate. In 2014 valoarea investiilor in noua linie de productie depaseste 350.000 euro ceea ce ne pozitioneaza ca fiind una dintre cele mai tehnologizate fabrici de usi si ferestre Pvc din zona Dobrogea cu utilaje complet automatizate de ultima generatie.
Utilizam ca materie prima profilul Salamander (liderul mondial al profilelor de pvc) armat corespunzator cu armatura metalica si actionat de feroneria Maco Multimatic cu puncte antiefractie din standard, ferestrele noastre depasesc media de utilizare de 50 ani. Sticla folosita in procesul de productie a pachetului termoizolant este de provenienta exclusive Saint – Gobain , suprafetele vitrate vor fi lipsite de riscurile la fisurare, exfoliere a peliculei si a reflexiei neuniforme. Totodata un geam de calitate asigura un transfer termic corespunzator cu cerintele dumneavoastra. Respectand normele de calitate impuse va oferim 5 ani garantie pentru ferestre si usi , post garantie nelimitata pentru orice produs achizitionat de la noi.
Pasi premergatori alegerii ferestrei:
- adresati-va reprezentantilor Alconst Design. Echipa noastra respecta normele tehnice de executie si montaj si foloseste utilaje recomandate Salamander, asigurand calitatea produselor livrate.
- incheiati un contract de vanzare pentru a beneficia de serviciile de garantie si post garantie.
- este de preferat ca firma careia va adresati sa aiba un sistem al calitatii
- permiteti efectuarea masuratorilor intrucat la montajul ferestrei se va tine cont de o serie de dimensiuni specifice